Skip to main content

Wil je ons steunen?
Wil je lid worden?

Om ons te steunen kan je kiezen uit volgende formules:

  • Lidgeld: stort € 15,00 (= de jaarbijdrage voor het volledige gezin gedomicilieerd op hetzelfde adres) op rekening BE51 7350 3410 2962 van VVP vzw met vermelding “lidgeld 2024 + naam en voornaam”.

  • Steun: stort € 40,00 of meer op de Kangoeroerekening van VVP vzw BE81 7470 2416 2424 met vermelding “gift 2024 + naam en voornaam + rijksregisternummer (*)”.

    Vanaf een storting van minimum € 40,00 op jaarbasis kan je een deel (tot 45 % !) fiscaal recupereren. Je mag dit in één keer betalen, maar je kan bijvoorbeeld ook een maandelijkse doorlopende opdracht vanaf € 3,50 euro opstarten.

    Begin 2025 bezorgen we je dan een fiscaal attest voor de aangifte van de personenbelasting – inkomsten 2024. Om de fiscus toe te laten de schenkers correct te identificeren en de giften automatisch op te nemen in de belastingaangifte / Tax-on-web is het belangrijk de officiële naam en voornaam van de schenker te vermelden in de mededeling van de betalingsopdracht, samen met je rijksregisternummer (*).

  • Een combinatie van beide formules (lidgeld en gift) mag uiteraard ook, maar maak hiervoor aparte overschrijvingen op de juiste bankrekening.

(*) OPGELET: vanaf 2024 is het verplicht om je rijksregisternummer door te geven om te kunnen genieten van het fiscaal attest. Je kan je rijksregister doorgeven via het inschrijvingsformulier, door het te vermelden op je overschrijving of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor ondernemingen of zelfstandigen die een gift willen doen is het belangrijk om hun ondernemingsnummer in de mededeling te vermelden

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN:

Geef je volledige naam in aub

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

Ongeldige invoer

Ongeldige keuze